Blogin kesätauko päättyy, mutta kesä jatkuu! Kuulumisia tauon ajalta.

Suorastaan hämmästyin, kun huomasin miten pitkä aika on kulunut siitä, kun viimeksi olen päivittänyt ajatuksiani täällä blogissa. Onkin aika vaikea sanottaa näin pitkää aikaa ja kuulumisia, mutta yritetään!

Kun viimeksi kirjoitin, kesä oli niin aurinkoinen ja lämmin ja olinkin todella kesälomafiiliksissä. Ja niin on nytkin. Aurinko paistaa ja tälle viikolle on luvattu aurinkoa ja sitä hellivää lämpöä. Ja edelleen on aivan mahtava tunnelmoida sitä, että kesä on ja jatkuu nytkin. Luonto muuttuu ja värit hieman haalistuvatkin, ehkä aavistus syksyisistä hetkistä elokuun myötä.

Kurkkasin tuota kesäkuun kirjoituksen julkaisuajankohtaa ja niinpä niin, juuri tuona päivänä syntyi meidän kuudes lapsenlapsi. Hän ei ehkä juuri tuolloin jutun julkaisemishetkellä ollut vielä syntynyt, mutta taisin olla kyllä silloin jo jonkinlaisessa "mummoiluhuuruissa".  

Juhannuksesta eteenpäin ja varsinkin heinäkuu on meille sellainen perhekuukausi. Ja toden totta jo Juhannuksena sain olla tämän pienokaisen lähellä heti hänen syntymän jälkeen useita päiviä. Kotiin palattuamme olin melkeinpä poissaoleva, kun meinasin jäädä siihen vauvakuplaan. Meidän oma "hankotalomme" täällä Oulussa oli jossain vaiheessa täynnään lapsenlapsia ja heidän vanhempiaan. Melkeinpä kohokohta ja ainakin pysyvästi valokuvana myös tallessa  oli se hetki, kun saimme istua kaikkien lastenlasten kanssa samalle sohvalle. Kyllä tuota kuvaa tulee katseltua päivittäin Ipadin näytöltä ja palattua noihin ihaniin heinäkuun hetkiin.

Muutoin kävin kuvaamassa satunnaisesti muun muassa näitä kotikaupungin maisemia - Värtön rannasta ovat nämä kuvat. Ihana paikka!


Olen huomannut, että todella monet ovat matkustaneet tänä kesänä Lappiin. Useat ovat vuokranneet asuntoautonkin. Me emme sitä ole tehneet - ei ehkä ole meidän juttumme asuntoautolla liikkuminen. Kyllä on meidän matkustaminen rajoittunut kodin ja mökin väliin ja sitten automatkoihin Etelä-Suomeen ja Turun seudullekin on tarkoitus vielä elokuussa matkustaa. Ollaan aika huonoja spontaaneihin matkustamisiin, kun riittää tekemistä kodin ja mökin pihapiirissä. Heinäkuussa mökillä sitten ihan repäisin kunnolla ja päätin herätä kello neljältä aamulla ja lähteä ottamaan kuvia auringonnousun aikaan. Oli sellainen kokemus, että tarkoitus on toteuttaa uudestaan elokuussa. En nyt sentään ihan tavaksi aio ottaa tuota yöllä kuvaamista, mutta kokeilla täytyy. Olen sen verran huonouninen, että pitää hieman harkita yökuvausta. Nuo kaksi kuvaa on otettu tuolla yöllisellä kuvausretkelläni.Olenkohan aiemmin maininnut, että olen elokuun tyttöjä. Suosikkikuukauteni on alkanut. Nautin hieman viilenevistä päivistä, tummuvista illoista ja näistä tienvarsilla kasvavista vaatimattomista kaunokaisista, jotka kuvissa näkyvät. 

Nyt siis askel elokuuhun on otettu ja alan vähitellen päivittämään blogiakin, joka toden totta täytti peräti neljä vuotta. Paljon on näihin vuosiin mahtunut ja monenlaista on tullut kirjoitettua. Mielenkiinnolla itsekin odotan minkälainen tulee tästä viidennestä blogivuodesta. Otan tosi mielellään kommentteja vastaan siitä minkälaisista kirjoituksista olette kiinnostuneita. Instagraminkin kautta voitte käydä viestejä lähettämässä osoitteessani @mrs60something , joten ollaan yhteyksissä!

Iloa ja elokuista valoa sinullekin toivotellen. 

It's summertime though it's August already. August is my favorite month. Wish you a lovely one to you too!


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Ranskalaista luumupiirakkaa itsenäisyyspäivän kahvihetkessä - tällä kertaa ohje myös gluteenittomana piirakkana

Hiusten värinä harmaa - miten minusta tuli harmaahiuksinen

Villapaita valmistui ja puhetta väreistä