Tulin vain kertomaan, että blogi jää kesätauolle.

Uskomatonta miten nopeasti kesäkuu meni. Oli varmaan niin monenlaista ohjelmaa, että aika kului  todella nopeasti. Ja onhan tämä ollut aivan huikea kesän alku ja säät ovat olleet kaikkea sitä mitä monet ovat odottaneetkin talven kylminä, pimeinä aikoina. Joskus toiveet sään suhteenkin toteutuvat ihan toivotulla tavalla. 

Mekin saatiin kesäkuun alkupuolella matkalle Lappiin juuri sellainen sää ja olosuhteet kuten toivottiin; viileää, sopivat vaatteet olivat mukana eikä ollut vielä hyttysiä. Juhannus meni puolestaan niin mukavasti kotosalla ja saatiin grillailla perhepiirissä, käytiin Suomen tivolissa täällä Oulussa ja vain hengailtiin miehen kanssa kahdestaan omalla pihalla. Samaan aikaan kun monet suomalaiset palasivat viettämästä Juhannusta mökeiltä, me puolestaan lähdettiin käymään mökillä. Meidän ihana "tuomilehto" oli kärsinyt jonkin verran myrskystä ja niitä sotkuja mies siivosikin. Minä keskityin hieman kukkapenkkien siivoukseen ja kärsin kyllä hyttyshyökkäyksistä. Onneksi tuo ensimmäinen hyttysaalto menee parissa viikossa ohi. Ja ihanat pionit avautuvat piakkoin. Ihan parasta!

Aurinkoa sekä lämpöä on ollut riittämiin jo nyt, on koettu 30 asteen lämpötiloja Oulussakin. Heinäkuun alussa saadaan lisää 30 asteen lämpötiloja koko Suomeen. Kesäkuu oli tänään tulleiden tilastotietojen mukaan Suomen mittaushistorian lämpimin. Maailmanlaajuisesti on myös hätkähdyttävää, että lämpöennätyksiä rikotaan siellä missä niin ei oikeastaan pitäisi tapahtua, Kanada esimerkkinä lähes 50 asteen lämpötiloilla. Vaikka niin ihanalta kuulostaa se, että heinäkuun alun hellettä riittää lomalaisille, kyllä ihan aidosti toivon, että kesästä ei tulisi kokonaisuudessaan Suomessa kaikkien aikojen lämpimin. Vähempikin lämpeneminen riittäisi! Vaikka nyt innostuin kirjoittamaan liiasta lämpötilan noususta, aion nauttia minäkin kesästä mitä se tuokaan tullessaan. 

Tulin vain kertomaan, että blogi jää kesätauolle. On tiedossa monenmoista ohjelmaa ja haluan panostaa sellaiseen heinäkuuhun, jolloin voin jättää vähemmälle kirjoittamisen. Kamerakin on huollossa heinäkuussa. On sitäkin mukavampaa palata takaisin tämän harrastus/työn äärelle. Kirjoittelen teille   loman jälkeen juttua ravintola Aanaarista, jonka lupailin edellisessä kirjoituksessani Inarista jakaa myöhemmin. Ja mitä sitten tapahtuneekaan tällä blogirintamalla kunhan on elokuu? Jotain hyvinvointiin liittyvää on tiedossa ja palataan siihen aikanaan. Tässä yhteydessä myös suuri kiitos sinulle, että olet seuraajani. Olen kiitollinen siitä, että uusia seuraajiakin on tullut. Bloggaaminen kantaa eteenpäin, kun tietää, että joskus voi antaa ideoita, inspiraatiota tai vaikka vertaistukea omilla ajatuksillaan. Vastavuoroisesti otan mielelläni vastaan teiltä kommentteja ja sisältötoiveita blogille. Olette tärkeitä!

Jos olet instagramissa, tule seuraamaan sinne minua @mrs60something Mielellään otan sinutkin seurantaan. Instagramiin laitan heinäkuussakin silloin tällöin instakuvia ja stooreja, kun / jos siltä tuntuu. 

Lähden siis vanhassa kesämekossa lomailemaan ja toivon todellakin kaikille hyvää, rentouttavaa kesää niin lomailijoille, töissä oleville kuin meille, jotka olemme jo jääneet pois vakinaisesta työelämästä. 

My blog is having summer holidays and I'll be back in august. I wish you dear followers lovely summer! 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Ranskalaista luumupiirakkaa itsenäisyyspäivän kahvihetkessä - tällä kertaa ohje myös gluteenittomana piirakkana

Hiusten värinä harmaa - miten minusta tuli harmaahiuksinen

Villapaita valmistui ja puhetta väreistä