Kyllä! Kevättä kohti - laskeutumista pääsiäiseen!

sisäinen stailisti iski minuun heti, kun avasimme eilen lauantaina oven Iijokivarressa olevaan vapaa-ajan paikkaamme. Olisiko ollut tuolla ihanalla keväisellä valolla ollut osuutta siihen, että tuli mieleen etsiä kaapista esille sinistä, joka puolestaan kertoo minulle lähestyvästä keväästä.

Viikonloppu oli todellinen kevään aloitus, jona aikana ilma vain parani ja todella toivon, että saitte tekin osanne päivänpaisteesta. Tuon stailaushetkeni (siis huomioikaa, että kyseessä lievääkin suurempaa itseironiaa, kun puhun stailaamisesta) jälkeen ja kuviin sen ikuistettuani, kävin perinteisellä tyylilläni hieman ulkoilemassa metsäautotiellä ja otin viikonlopun ensimmäiset ulkokuvat. Aurinko kurkisti kainosti pilviharson reunalta ja onnistuin nappaamaan auringon kimalluksen kamerallani. Tätä hetkeä olen tässä jo ehtinyt odottaa, että olen juuri oikeaan aikaan liikkeellä. Hieno hetki tällaiselle kameraan vasta totuttelevalle.Tänään laskiaissunnuntainahan kelit sen kuin paranivat. Kuvaa ottaessa en kyllä koskaan tiedä lopputulosta ennen kuin myöhemmin kuvia katson, kuten tänäänkin.Laskiainen aloittaa itselleni merkityksellisen ajanjakson kohti pääsiäistä. Pääsiäinen on niin moniulotteinen juhla, että siihen on syytä ja ihana laskeutua.

Kotiin päästyämme otin esille sukset ja menin kevään ensimmäiselle hiihtolenkille Oulujoelle, kun tämä laskiaissunnuntain iltapäivä kääntyi kohti iltaa. Oulujoen pappilan kohdalla käänsin katseeni joen toiselle rannalle. Siitä hetkestä alkoi oma laskeutumiseni pääsiäiseen.Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Ranskalaista luumupiirakkaa itsenäisyyspäivän kahvihetkessä - tällä kertaa ohje myös gluteenittomana piirakkana

Onko 70 uusi 50 - ja miltä nyt tuntuu?

Hiusten värinä harmaa - miten minusta tuli harmaahiuksinen